Firmaprofil

I 1986 startede firmaet som enkeltmandsfirma. Hurtigt kom der flere ansatte i firmaet og inden længe fik vi gode opgaver, som blandt andet nybyggeri for Århus Kommune og forskellige boligforeninger, vundet ved offentlige licitationer.

I dag har vi et dynamisk hold på 4 murer og 2 murerlærlinge, der alle føler ansvar for vore arbejdsområder. Vi har overblik, og har let ved at koordinere projekterne.

Kvalitet frem for kvantitet:
Vi klarer alle former for bygge- og anlægsopgaver, som f.eks. nybyg af parcelhuse, tilbygninger, renovering eller serviceopgaver for private. Vi udfører desuden jord- kloak- og betonarbejde.

Vi favner bredt, da vi altid har satset på en god maskinpark og gode hjælpemidler til vore dygtige medarbejdere. Alt i alt betyder det, at kunderne får den bedste kvalitet for pengene, fordi vore folk kan koncentrere sig om at udføre kvalitetsarbejde.

Vi kommer gerne forbi til en snak om en eventuel kommende opgave. Vores mål er ikke at blive større, men konstant at blive bedre og mere fleksible til fordel for vore kunder.